İZMİR / TORBALI - İnci-Hikmet Tözün Anaokulu

İnci-Hikmet Tözün Anaokulu

ALPKENT MAH. 1025 SK. MUSTAFA ÇOBAN İÖO BLOK NO 10 TORBALI / İZMİR
Vizyon
Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için;Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek,Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak,yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek,yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek,hayal gücüne teşvik etmek,oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamaktır. Hedeflerin tespitinde; paydaş beklentileri, konulara ilişkin alternatifler, mevcut durum analizi ve istatistikî verilerin varlığı ve verilere olan ihtiyaç göz önünde bulundurulmuştur. Stratejik planlama çalışmaları ile; kurumsal rol ve sorumluluklar çerçevesinde stratejinin operasyonlara dönüştürülmesi, hizmet birimleri arasında sinerji yaratılarak, tespit edilen stratejilerine yönlendirilmesi, bireysel stratejilerin kurumsal stratejiler ile ilişkilendirilerek bütünleştirilmesi, bir başka ifadeyle stratejik yönetimin sürekli bir süreç haline getirilmesi ve herkes tarafından benimsenmesinin sağlanması hedeflenmiştir.
Misyon
Türk milli eğitimin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda 36-66 ay arasındaki çocukların;beden zihin ve duygu gelişimini sağlamak ,iyi alışkanlıklar kazandırmak ve ilköğretime hazırlamak,Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,farklı çevrelerden gelen çocuklar ve aileler için ortak bir yetişme ortamı sağlamak,özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü OKUL olmaktır. Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08.30-12.30 13.30-17.30